Maatschappelijk Betrokken en Toekomstbestendig Ondernemen

Anders Presteren is al jarenlang actief voor Alpe d’Huzes, en draagt bij klanten met een hierop geïnspireerd bijzonder programma betekenisvol bij aan wendbaarheid, groei, klantenthousiasme en werkplezier. Er worden regelmatig gastcolleges aan Hogescholen gegeven en in het lager en middelbaar onderwijs zijn er sollicitatietrainingen om jonge mensen kans te bieden op werk.

Alpe d'HuZes_4

Er is een actieve advies- en klankbordrol richting start ups, inclusief openstelling van het zakelijk netwerk. Een voorbeeld is de coaching van www.stappin.nl. Dit is een technologische en milieubewuste start up voor autodelen, inspelend op financiële, ecologische en sociale meerwaarde creëren vanuit de trend ‘gebruik in plaats van bezit’.

logo-stappin

Met @vincentvanassem wordt samengewerkt om klanten van Anders Presteren te ondersteunen in duurzaam ondernemen, zowel strategisch als qua implementatie.

Ook een beweging als cradle2cradle , volledig hergebruik van afval om te komen tot een circulaire economie richting de nieuwe maatschappij, wordt van harte ondersteunt. Ook dat is groei, in dit geval van besef en actief bijdragen aan duurzaamheid.

duurzaamheid

Afbeeldingsresultaat voor circulaire economie